Vés al contingut

Celler Lo

Esteu aquí

Informació del celler

Adreça: 
C/ Catalunya, 25
Codi Postal: 
43374
Telèfon: 
+0034605938473
Enòleg: 
Sandra Estevez
Responsable: 
Rosa Garcia

Celler

Celler Lo és un projecte que neix l'any 2004. Il·lusió, feina, i passió pel Priorat, són els pilars d'aquest projecte. Després d'uns anys, amb la necessitat d'unes instal·lacions adients per portar a terme el nostre projecte, vàrem decidir traslladar la nostra activitat a la nau petita d’un dels edificis mes emblemàtics de la Vilella Baixa: el Sindicat Agrícola, on vàrem instal·lar el nostre celler l'any 2013, després realitzar una adequació i restauració curosa.

A Celler Lo elaborem els vins a partir de micro-fermentacions en tines d'acer inoxidable de petit volum i en bótes de roure, a fi i efecte de processar el raïm segons el grau de maduració, la varietat i la parcel·la de procedència. El nostre objectiu és fer vins honestos que reflecteixin el territori amb la màxima expressivitat, mantenint la seva tipicitat. Treballem amb les varietats autòctones: Garnatxa i Samsó, complementades amb Cabernet Sauvignon i Sirà.

Visites

Possibilitat de visita al celler: sí (amb cita prèvia). Idiomes: català, castellà, anglès i francès. Nombre màxim de persones per grup: 6

Possibilitat de visita a la vinya: si (amb cita prèvia).

Possibilitat de tast: sí (amb cita prèvia).

Vins

Lo Jove

Lo Màgic

Lo Temps